Foinix pisze:
a co do kierownicy MT2, to wybrałem ją dlatego że miałem taką samą w moim poprzednim E36, jest to kierownica z którą jeździ mi się najwygodniej, pewnie za sprawą że jest najmniejsza że wszystkich kierownic do E36
Tez mam ten sam problem. Nie wystepowala w 3.2 ,ale ta kierownica najwygodniej mi sie operuje szczegolnie przy szybkiej jedzie.
W sumie to wazne, ze byla w tej budzie
Kiera piekna w kazdym razie.
Do jazd torowych polecam jednak kierownice z odsadzeniem. W E36 mialem zawsze problem z pozycja za kierownica , tzn kierownica jest za daleko od kierowcy, a regulacja niestety jest gora-dol , zamiast przod-tyl tak jak np w E34.
Zamontuj kierownice z odsadzeniem np jakas sparco czy omp corsica ,zobaczysz bedzie przepasc w prowadzeniu.
PS. wiem ze tor to naturalne srodowisko M3 i uzytkujesz ja zgodnie z przeznaczeniem, ale czy nie szkoda Ci troche meczyc ladna oryginalna sztuke? szczegolnie przy dzisiejszych cenach. Tor to nie jest szybka jazda po ulicach, dowala samochod bardziej, ryzyko dzwona itp Moze warto sobie cos zbudowac ze zwyklej E36 do takich jazd?